محل تبلیغات شما

مواد اولیه این سوغات کرمان :

آرد جوانه گندم500 گرم
آرد سفید یا آرد گندم سبوس دار500 گرم
روغن مایع یا کره2 پیمانه
ماست1 پیمانه
خمیر مایه خشک1 ق.چ
خرمای نرم (بی هسته)1 کیلوگرم
زردچوبه2 ق.س
گردو  (چرخ شده)150 گرم
ریشه جوز هندی و تخم میخک100 گرم
پسته (چرخ شده)150 گرم
11

کُماچ سهن کرمان

برای تهیه کماچ سهن که بهترین سوغاتی کرمان می باشد، ابتدا خمیرمایه تر را آماده کنید به این صورت که یک قاشق خمیرمایه خشک را در کمی شیر یا آب گرم حل کرده 
و به آن، دو قاشق چای خوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیرمایه تر آماده شود. 
از طرفی ریشه جوز و میخک را نیز آسیاب کرده و به عنوان ادویه کماچ، آماده بگذارید.خرما هارا با چنگال له کنید، 
سپس آن را با مغز گردو و مغز پسته و 3 قاشق سوپ خوری روغن و کمی ادویه کماچ، مخلوط کرده و با دست، 
خوب ورز دهید و کناری بگذارید. آرد جوانه گندم را با آرد گندم، یک لیوان روغن، یک لیوان ماست، زردچوبه، 
بقیه ادویه کماچ و خمیرمایه مخلوط کرده و ورز دهید، به طوری که خمیر به دست نچسبد. 

نکته: 

اگر خمیر سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید و درصورتی که شل بود، کمی آرد روی آن بپاشید. 
بعد از اینکه خمیر آماده شد صبر کنید تا استراحت کند. کف سینی فر را چرب کنید و با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید. 
نیمی از خمیر را با وردنه روی سطحی که آرد پاشیده شده باز کنید و روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید. 
سپس سطح آن را با مخلوط خمیری خرما بپوشانید. نیمه دیگر خمیر را هم باز کرده و روی خمیر خرما پهن کنید. 
این خمیر 3 لایه را با چاقو به صورت لوزی برش دهید و چندتا قاشق روغن حیوانی روی آن بریزید و 
حدود نیم ساعت با حرارت 0 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا بپزد.

5 افزونه برای بهبود سئو داخلی سایت

4 ابزار شگفت انگیز سئو برای طراحان سایت

همه چیز درباره تگ عنوان و تاثیر آن در سئو سایت

خمیر ,آرد ,روی ,کمی ,کرده ,خمیرمایه ,را با ,کنید و ,کرده و ,ادویه کماچ، ,آن را

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jose's blog بازاریابی اینترنتی دلتنگی... seodogfaibi خبری تفریحی cardownvestcont ucadinen Jack's life widrapadun موزیک حرفه ای